Patiënten | Zelfmanagement | Vergoeding

Tarieven zelfmanagement.

De tarieven van het zelfmanagement worden door alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoed. De rekeningen komen ten laste van uw (vrijwillige) eigen risico, evenals de kosten voor medicijnen en dergelijke. Mogelijk kunt u uw eigen risico in termijnen betalen bij uw zorgverzekeraar, dit kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen.

De declaratie vanuit de INR Trombosedienst geschied per kwartaal. Het tarief is opgebouwd uit vergoeding voor begeleiding door de INR Trombosedienst en de benodigde materialen. De exacte bedragen worden jaarlijks door de zorgverzekeraars vastgesteld. U kunt de tarieven opvragen bij uw zorgverzekeraar. De maximum tarieven die zijn afgesproken staan vermeld op onze pagina: veelgestelde vragen. De allereerste factuur voor het zelfmeten heeft een hoger bedrag omdat hier de trainingskosten in zijn opgenomen.

Stizan

Stizan

De Stichting Zelfmanagement Orale AntistollingspatiŽnten Nederland (Stizan) is een belangenorganisatie voor en door patiŽnten die zelfmanagement verichten. Voor meer informatie gaat u naar www.stizan.nl.

Copyright © 2013 INR Trombosedienst | Disclaimer | Sitemap