Wijzigingen prikposten INR Trombosedienst

door Soluso Support op 14 okt 2020, 00:00

__________________________________________

Met ingang van 9 juni 2021 wordt prikpostpost 'De Schakel', in de Meijhorst 1003 A t/m F te Nijmegen, weer geopend. Openingstijd: woensdag van 8:30 - 9:30 uur.

__________________________________________

Beschikbaarheid van prikposten

Om de drukte op de poli bloedafname B82 in het CWZ te verminderen, is er een nieuwe ruimte gecreeerd binnen het CWZ: bloedafname poli Jonkerbosch.
De ingang is op de polikiniek dermatologie, Burgemeester Daleslaan 27, Nijmegen (ingang tegenover het Goffertstadion). Dit is een combi prikpost waar bij binnenkomst een triage plaats vindt.
Deze prikpost is geopend voor patiënten die een bloedafname formulier hebben gekregen van de huisarts. Voor het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.

De poli bloedafname B82, deze is bij de hoofdingang CWZ, is bedoeld voor patiënten met een formulier van de specialist. Dit is ook een combi prikpost waar bij binnenkomst een triage plaats vindt.

Beide prikpoli's zijn toegankelijk voor trombosedienstpatiënten.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur.

Op deze prikpoli's zijn ook de patienten welkom met een bloedafnameformulier van het Radboud UMC. Wij vragen u wel de bloedafname te laten uitvoeren vóór 11.00 uur. Dit in verband met het vervoer van het afgenomen materiaal naar Radboud UMC.

__________________________________________

Door het Coronavirus zijn wij genoodzaakt zonder vooraankondiging prikposten te sluiten. Mocht u voor een gesloten prikpost staan, dan vragen wij u vriendelijk gebruik te maken van de prikpost in het CWZ ziekenhuis, de CWZ poli Waalsprong of de CWZ poli Druten.
U kunt ook bij de aanvrager informeren of de bloedafname uitgesteld mag worden.

__________________________________________

Door vragen over het Coronavirus kunnen de wachttijden aan de telefoon oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

__________________________________________

Terug naar het nieuwsoverzicht