U bevindt zich op de website van de INR Trombosedienst.

De INR Trombosedienst is sinds 31-8-2017 een ISO 15189 geaccrediteerde gezondheidszorgsinstelling die de antistollingsbehandeling van poliklinische patiënten verzorgt in de regio Nijmegen, Arnhem, Over Betuwe, Zevenaar en omstreken. 
_________________________________________________________________________________

Wij verplaatsen onze prikpost in Poli Zuid, Marga Klompélaan 6, 6836BH Arnhem, met ingang van 27 december 2017 naar een andere ruimte binnen Poli Zuid. Deze vindt u op de afdeling bloedafname Rijnstate ziekenhuis, route 17 ( deze is via de hoofdingang Rijnstate ziekenhuis te bereiken).

Openingstijden

 • Maandag       : 08.00-09.00 uur
 • Dinsdag         : 10.00-10.30 uur
 • Donderdag   : 10.00-10.30 uur
 • Vrijdag          : 10.00-10.30 uur

U kunt zich aanmelden via de aanmeldzuil, knop trombose. 

Voor zelfmanagement patienten

Met betrekking tot de gemaakte controle afspraak:
1. Uw controle afspraak is op maandag- of woensdagmiddag
Uw controle afspraak (datum en tijd) blijft ongewijzigd.  U kunt voor uw controle terecht binnen Poli Zuid op de afdeling bloedafname Rijnstate ziekenhuis, deze is via de hoofdingang van Poli Zuid Rijnstate ziekenhuis te bereiken, route 17.

2. Voor alle  afspraken  op andere dagen of dagdelen
Wordt u verwacht op de volgende locatie:
CWZ Poli Waalsprong
Carbatinastraat 3
6515 GM Oosterhout, gemeente Nijmegen
Als u niet in de gelegenheid bent om naar poli Waalsprong te komen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met de INR Trombosedienst, nummer 024-3657000 om een nieuwe afspraak te maken.
________________________________________________

Voor gebruikers van het webportaal: De link om in te loggen vindt u rechts bovenaan!!! 
Door gebruik te maken van het webportaal kunt u de avond van de hercontrole uw doseervoorstel digitaal inzien en dus ook een eventuele aanpassing. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, verzoeken wij u dit kenbaar te maken via het contactformulier of door telefonsich contact met ons op te nemen.

In 2016 heeft de firma Integron een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd in opdracht van de Federatie Nederlandse Trombosediensten.

Dit is de mening van de patiënten van de INR Trombosedienst

Alle belangrijke informatie over de behandeling van trombose vindt u in het informatieboekje

 • Bloedstolling

  Het systeem van bloedstolling in ons lichaam is bedoeld om bloedverlies bij verwondingen te voorkomen. Als het systeem in werking treedt zonder dat er sprake is van een bloeding, dan ontstaat in het bloedvat een bloedstolsel. Dit bloedstolsel noemen we trombose.
 • Oorzaken

  Trombose kan ontstaan als de bloedvaten aan de binnenkant niet glad meer zijn, zoals bij aderverkalking. Roken, een hoog cholesterolgehalte, suikerziekte en hoge bloeddruk spelen hierbij een belangrijke rol. Oorzaken Trombose kan ook ontstaan als de bloedstroom vertraagd is, zoals bij langdurige bedrust of na een operatie. Een trombosebeen kan hiervan het gevolg zijn. Ook een veranderde samenstelling van het bloed kan een trombose veroorzaken, bijvoorbeeld bij een tekort aan remmers van de bloedstolling of bij een teveel aan bloedcellen. In sommige families komt trombose vaker voor, doordat de samenstelling van de stollingsfactoren anders is. Maar er zijn ook situaties waarin er geen oorzaak voor de trombose gevonden wordt.
 • Gevolgen

  Wanneer een stukje van een stolsel of een stolsel in zijn geheel van de vaatwand losraakt, wordt meegevoerd met de bloedstroom en vastloopt in een ader of een slagader is er sprake van een embolie. Een embolie kan afkomstig zijn van een stolsel in een ader maar ook van een stolsel in een slagader. Gebeurt dit in de hersenen, dan heet dat een hersenembolie; gebeurt het in de longen dan heet dat een longembolie. Dit kan aanleiding geven tot het ontstaan van een hersen- of longinfarct; dat wil zeggen dat het weefsel achter zo'n bloedprop dan geen bloed en dus geen zuurstof meer krijgt, waardoor het afsterft.

Meer informatie over