Prikposten INR Trombosedienst voor patienten CWZ, INR Trombosedienst en voor patienten Radboud UMC. 

Vanwege het coronavirus zijn er vanaf 1-6-2020 2 soorten prikposten: een reguliere prikpost, een Corona prikpost en gecombineerde prikposten.
1. De reguliere prikpost is de prikpost waar u als patiënt terecht kunt indien er géén sprake is van corona gerelateerde klachten. 
2. De gecombineerde prikposten zijn prikposten waarbij een triagist aan de deur de patiënten uitvraagt naar mogelijke klachten. Heeft een patiënt corona gerelateerde klachten dan krijgt deze patiënt een mondmasker op en mag in de wachtkamer plaatsnemen. Uiteraard geldt hier ook de 1,5 meter afstand regel. Om de lange wachtrijen zoveel mogelijk te voorkomen zijn er twee gecombineerde prikposten. Een voor de poli-patiënten van het CWZ en een voor de huisarts-patiënten (en andere 1e lijns-aanvragers). Patiënten van de trombosedienst mogen zelf kiezen bij welke van deze twee gecombineerde prikposten ze zich melden. 

Geopende prikposten in de regio Arnhem en Zevenaar 
Hier kunt u een bloedafname laten uitvoeren als u een bloedafname formulier hebt van een specialist Rijnstate ziekenhuis of een huisarts in de regio Arnhem en Zevenaar.
Deze prikposten zijn ook geopend voor trombosedienst patienten en patienten met een bloedafnameformulier van Radboud UMC.

... prikposten gevonden